Välkommen att anmäla dig till vårt nyhetsbrev!

Få reportage, tips och inspiration med olika weekendpaket!

Det går att avregistrera sig när som helst.

Nyhetsbrevet är självklart kostnadsfritt!


Vi har besökt Rimforsa Strand!

Rimforsa-Strand

Nyligen besökte vi Rimforsa Strand. Vilken oas.
När vi checkat in efter att ha blivit väldigt väl bemötta och välkomnade, hunnit andas ut i vårt ljusa och charmiga rum med utsikt mot sjön Åsunden, var det dags för deras Afternoon tea som vi förhandsbokat.
Där fanns allt ifrån små aptitliga snittar, traditionella scones, marmelader, frukter till söta bakverk uppdukat. Så gott.
Proppmätta gick vi ut för att röra på oss. Hotellet ligger vackert precis intill Åsunden, och det är väldigt lugnt och stilla i omgivningarna, och man bara njuter och mår bra.

Innan det var dags för middag hann vi också med deras strandbastu, jättehärligt, dock inget dopp i sjön, utan vi myste inne i relaxen med tänd brasa, gott att dricka och gott tilltugg, livskvalité.

Rimforsa-Strand-Strandbastu

Rimforsa-Strand-Strandbastu

Sedan var det dags för middag, men först en fördrink som serverades i den rymliga salongen med sköna sittgrupper med plats för många.
Middagen var utsökt och med en underbart god citronpaj som avslutning.
När vi vaknade utsövda efter en natt i deras sköna sängar avnjöt vi frukosten i lugn och ro.
Det här är en weekend att minnas, allt har varit toppklass, både hotellet, miljön inne -och ute, bemötandet, servicen, och maten.
Bekvämt också att boka ett paket där allt ingår och man bara kan slappna av under tiden och det enda man behöver fundera på är mattider :).

http://www.rimforsastrand.se

Helena Hammarstedt
Happyweekend

Andra röster…
“Mysigt hotell för både jobb och fritid. Rent och snyggt. Generösa ytor med stora rum på olika ställen som har högt till tak och med sköna sittmöjligheter. Bra konferenslokaler om man åker dit i arbetet. Trevliga, ljusa och fräscha sovrum. Sköna sängar. Fantastiskt god mat där man har satsat mycket på närproducerat. Trevlig och serviceinriktad personal oavsett arbetsuppgift. Omgivningarna är fantastiska. Hotellet ligger precis vid vattnet och det finns både badbrygga och möjlighet att basta. Husdjur är tillåtet i vissa rum. Jag besöker gärna Rimforsa Strand snart igen.”
Lånat från Tripadvisor

“Var på Rimforsa Strand i veckan och åt lunch, det är verkligen upplevelse att komma hit oavsett ärende. Det ligger precis vid sjön med en fantastisk utsikt och maten är verkligen något utöver det vanliga. Personalen känns som fina vänner man har känt länge och man känner sig välkommen på ett sätt som är mycket ovanligt. Att ha sin konferens här är verkligen en lugnande upplevelse. Rekommenderas!”
Lånat från Tripadvisor

“En sagolik plats med bästa service och merparten av maten som lokala råvaror, wow!”
Rimforsa Strand har allt du behöver för kropp, själ och gom! Så service medvetna och dom får dig att känna att just DU är prio1. Hit kommer jag tillbaka, maten och utsikten var strålande, tack!
Lånat från Tripadvisor